CEIR-ARCO ha participat a la jornada de 24 hores d’innovació celebrada a Barcelona els dies 15 i 16 de març.

L’activitat, que s’ha dut a terme de manera presencial “Design Hub Barcelona” i en línia “School Hub”, ha reunit un gran nombre de participants entre empreses, alumnat i professorat amb l’objectiu de crear solucions innovadores a problemes reals de les empreses participants a la jornada.

Un total de 20 alumnes acompanyats per 6 professores dels centres Ceir-Arco Aragó i Ceir-Arco Villarroel han format part d’aquesta iniciativa, en la qual han treballat durant 24 hores seguides en la creació d’un projecte innovador. Per això, han comptat amb l’ajuda d’experts en diferents àrees, que els han assessorat i guiat en el procés, així com responsables de les diferents empreses. L’experiència ha estat molt enriquidora per als participants, que han tingut l’oportunitat de posar en pràctica les seves habilitats i coneixements en un entorn real i desafiador. A més, han pogut conèixer altres professionals i estudiants de cicles formatius, intercanviar idees i establir contactes que podrien resultar útils en el futur.

Andrea González, alumna de segon del CFGS Educació Infantil, va quedar juntament amb el seu equip de la modalitat presencial al “Design Hub Barcelona”, 2ª finalista de la jornada amb el repte plantejat per l’empresa “Frigo”.

Des del CEIR-ARCO, es valora molt positivament la participació en aquest tipus d’iniciatives, que fomenten la creativitat, el treball en equip i l’aprenentatge experiencial. És per això que CEIR-ARCO  forma part del programa Innova FP (emmarcat dins de les xarxes Impuls FP del Departament d’Educació). Esperem que aquest tipus d’activitats continuïn sent una oportunitat per als estudiants i professorat del centre, que podran continuar formant-se i creixent professionalment en l’àmbit de la innovació i el món de l’empresa.

WhatsApp
1