CEIR-ARCO VILLARROEL I CEIR-ARCO ARAGÓ REBEN EL RECONEIXEMENT PER APOSTAR PEL MODEL FP DUAL

Premis formació Dual

Aquest any s’han celebrat els 10 anys de l’FP dual a l’Ajuntament de Barcelona, que porta una dècada apostant pel mètode educatiu i d’inserció laboral FP Dual. Durant l’acte es va fer lliurament dels diplomes de reconeixement per la participació en el projecte educatiu de l’FP durant aquests 10 anys. Els nostres centres CEIR-ARCO Villarroel i CEIR-ARCO Aragó van ser reconeguts per la seva contribució en fomentar el model educatiu de l’FP Dual.

CEIR-ARCO aposta per aquest model ja que l’experiència ens demostra que afavoreix la inserció laboral del nostre alumnat. Està demostrat estadísticament que les persones que cursen la modalitat dual tenen un nivell més alt d’inserció laboral i que una bona part d’elles ho fan a les empreses on realitzen les seves pràctiques. D’aquesta manera, l’alumnat fomenta les competències educatives més transversals; aquelles que els ajudaran a la seva ocupabilitat al llarg de la vida.

L’acte va incloure una taula rodona, en la qual es va parlar de l’FP Dual des de la mirada dels centres, estudiants i empreses. Es va recalcar que és sempre una experiència positiva que millora les competències professionals de l’alumnat. Això és així ja que s’assoleixen aprenentatges que no s’adquireixen a les aules. En aquest punt, és va destacar també el rol dels tutors d’empresa i centre que actuen com a punt de connexió entre l’alumnat i l’empresa, fent així possible la col·laboració entre aquests dos actors centrals.

CEIR-ARCO Villarroel i CEIR-ARCO Aragó volen agrair l’estreta col·laboració de totes les empreses que participen i col·laboren d’aquest model, a l’equip docent que també juga un paper fonamental i així com a l’alumnat que aposta per aquest model educatiu de garanties.

 

WhatsApp
1