CEIR-ARCO Triomfa a les 24 Hores d’Innovació de Barcelona 2024!

Aquesta activitat es va dur a terme tant de manera presencial al “Design Hub Barcelona” com en línia al “School Hub”, reunint a moltes empreses, alumnat i professorat amb l’objectiu de crear solucions innovadores a problemes reals plantejats per les empreses participants.
Un total de 22 alumnes i 6 professores dels centres Ceir-Arco Aragó i Ceir-Arco Villarroel van formar part d’aquesta emocionant iniciativa. Durant 24 hores seguides, van treballar en la creació de projectes innovadors, amb l’ajuda d’expertes i experts en diferents àrees que els van assessorar i guiar en tot moment, així com les responsables de les diverses empreses.
L’experiència va ser molt enriquidora per a totes les participants, que van tenir l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements adquirits en el mòdul professional d’Empresa i Iniciativa Emprenedora en un entorn real i desafiant. A més, van poder conèixer altres professionals i estudiants de cicles formatius, intercanviar idees i establir contactes que poden ser molt útils en el futur.
Aquest any, CEIR-ARCO ha destacat especialment en la competició. En la modalitat “School Hub”, el centre Ceir-Arco Aragó va quedar finalista, demostrant el gran nivell de les seves propostes.
A la modalitat presencial al “Design Hub Barcelona”, van destacar dos alumnes de Ceir-Arco Villarroel: Sergio Lázaro i Sara Bueno, que van guanyar el primer lloc a les 24Hores d’Innovació BCN 2024.
A més, volem felicitar especialment a Cristina Baldrich, professora de Ceir-Arco Villarroel, per aconseguir el segon lloc com a shaker, aportant la seva experiència i coneixement de manera destacada durant l’esdeveniment.
Des de CEIR-ARCO, valorem molt positivament la participació en aquest tipus d’iniciatives, que fomenten la creativitat, el treball en equip i l’aprenentatge experiencial. Aquest compromís amb la innovació forma part del programa Innova FP, dins de les xarxes ImpulsFP del Departament d’Educació.
Esperem que aquestes activitats continuïn oferint oportunitats perquè l’alumnat i el professorat del centre segueixin formant-se i creixent professionalment en l’àmbit de la innovació i el món empresarial.
Enhorabona a totes les participants per aquest gran èxit i esperem amb ganes les futures edicions!

WhatsApp
1