Important campanya de donació de medul·la òssia realitzada per l’alumnat de CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria en col·laboració amb la fundació Josep Carreras!

11

El passat 25 d’abril, el centre CEIR-ARCO va dur a terme una exitosa campanya de donació de medul·la òssia promoguda per l’alumnat de CFGM Cures auxiliars d’infermeria en col·laboració amb la Fundació Josep Carreras. Aquesta campanya de donació va tenir un gran èxit, aconseguint més de 100 donacions en un sol dia, la qual cosa representa un hit important en la lluita contra malalties com la leucèmia i altres trastorns sanguinis.

La iniciativa dels estudiants CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria ha estat molt valorada, sent la primera acció d’aquest tipus realitzada per un centre educatiu a tot Catalunya. La donació de medul·la òssia és un acte solidari que permet salvar vides i millorar la qualitat de vida de persones amb malalties greus. Els alumnes de CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria han treballat per promoure la importància de la donació de medul·la òssia, sensibilitzant la resta de la comunitat educativa i veïns del Barri de Sant Antoni sobre la importància d’aquest acte i els beneficis que pot tenir per als pacients que necessiten un trasplantament.

La campanya ha estat tot un èxit gràcies a la col·laboració de l’alumnat, personal docent i no docent del centre CEIR-ARCO, així com la participació de la comunitat en general. Cal destacar la importància de la col·laboració ciutadana en aquest tipus de campanyes i agrair a l’alumnat del CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria i al professorat que els ha acompanyat la seva iniciativa i compromís en la lluita contra la leucèmia i altres trastorns sanguinis. En definitiva, una acció que demostra la solidaritat i compromís de la comunitat educativa de CEIR-ARCO. Enhorabona als alumnes de CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria i la fundació Josep Carreras per la seva tasca i compromís!

WhatsApp
1