Mobilitat Erasmus+ Lisboa

Durant la primera setmana de desembre, cinc membres de l’equip directiu i professorat de Ceir-Arco Aragó i Ceir-Arco Villarroel, s’han desplaçat dins del programa de mobilitat Erasmus+. L’objectiu de la mobilitat era principalment establir llaços de comunicació i col·laboració amb el centre educatiu professional INETE (Lisboa) perquè alumnes de tots dos centres puguin realitzar la Formació en Centres de Treball a l’estranger, conèixer el sistema educatiu del país veí, el pla de convivència del centre i els diferents projectes en els quals treballen resultant l’experiència molt enriquidora.

En una primera part de la visita, els nostres professors i equip directiu van visitar classes i tallers de INETE on també s’imparteixen les branques professionals d’electricitat i transport i manteniment de vehicles. Durant les jornades es van comparar les diferents metodologies aplicades a les aules, així com el funcionament i desenvolupament de la formació professional en altres països. També es van dur a terme diferents reunions amb tots els departaments per a comprendre i adaptar als alumnes que acabin els seus estudis a l’estranger (de les quals, d’altra banda, poden sorgir altres nous projectes futurs).

A més del contacte amb el centre educatiu i els seus professors i alumnes, en una intensa agenda, vam poder veure i entaular relacions amb diferents empreses de les àrees d’Automoció i Electricitat que en un futur podran acollir als nostres alumnes en pràctiques i projectes. En resum, una gran experiència que és l’inici d’una gran col·laboració i redundarà en una major formació i desenvolupament dels nostres professors i alumnes de Formació Professional.

WhatsApp
1