Nova campanya d’èxit de donació de medul·la òssia a CEIR-ARCO

El passat mes de febrer, el centre CEIR-ARCO va dur a terme una exitosa campanya de donació de medul·la òssia organitzada pels alumnes del CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria. Aquesta campanya ha batut rècords, superant el propi èxit de l’any anterior.

La iniciativa dels estudiants de CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria ha estat molt valuosa, essent una de les primeres accions d’aquest tipus realitzades per un centre educatiu a Catalunya. La donació de medul·la òssia és un acte solidari que pot salvar vides i millorar la qualitat de vida de persones amb malalties greus, com la leucèmia i altres trastorns sanguinis.

La campanya ha estat tot un èxit, gràcies a la implicació de l’alumnat, el professorat i el personal no docent del centre CEIR-ARCO, així com la participació de la comunitat en general. Durant els dies 13 i 20 de febrer, es van recollir un total de 224 mostres de medul·la òssia, de les quals 192 van ser considerades vàlides, superant àmpliament els resultats de l’any anterior.

L’acció destaca la solidaritat i el compromís de la comunitat educativa de CEIR-ARCO en la lluita contra la leucèmia i altres malalties sanguínies. Enhorabona als alumnes del CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria i a la Fundació Josep Carreras per la seva tasca i compromís!

WhatsApp
1